1e en 2e pinksterdag zijn wij geopend vanaf 15:00 uur.
Dinsdag 11 juni zijn wij gesloten.!!

HOME

Termunten

Termunten is een sfeervol toeristendorpje in Noord-Oost Groningen, vlak aan zee. Een idyllisch plaatsje waar jaarlijks duizenden toeristen graag even een bezoekje aan brengen. Zo’n plaats verdient natuurlijk een sfeervolle eetgelegenheid. Steakhouse “De Kleine Munt”, met een originele Wild West uitstraling, voldoet volledig aan dit sfeerverhogend effect.
Want voor een heerlijke maaltijd kunt u uitstekend bij ons terecht. Van een uitgebreide Termunter vleesschotel tot een schnitzelmenu, van een T-Bone steak tot visgerechten. Voor de grote, stevige trek maar ook voor de sneller gevulde (kinder)mond. Voor één persoon tot uitgebreide groepsarrangementen. In overleg is heel veel mogelijk.
Een bezoek aan zee zorgt voor stevige trek. Wanneer het water u in de mond loopt, staan de medewerkers van Steakhouse “De Kleine Munt” gastvrij voor u klaar. Wij bieden u een uitstekende maaltijd tegen een verrassend lage prijs in een heerlijke ambiance. Sfeervol genieten, gezelligheid en lekker uit eten. En dat allemaal voor een kleine munt. Wij zien u graag verschijnen!